Черненко Валерія з Чернігівщини: «НУБіП України – один з найкращих університетів країни, тож омріяний фах журналіста хочу здобувати саме тут»

8 січня 2020 року

 

     Початок нового року завжди сповнений надій на вдалий початок шляху до своєї бажаної мети. А якщо ти випускник гімназії, то найголовніша мета – стати студентом. Про свою мрію стати студенткою гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України нам розповіла учениця Ічнянської гімназії імені Степана Васильченка Чернігівської області Черненко Валерія.

 

  • Валеріє, чому ти вирішила обрати НУБіП України?

     – Після закінчення гімназії отримаю атестат про середню освіту. Але потрібно ще успішно здати ЗНО. Наразі я роблю все для цього – наполегливо працюю над тими предметами, з яких складатиму тестування. А в університеті хочу опанувати спеціальність «Журналістика». Наразі в нашій країні відбуваються великі зміни, проводяться глобальні реформи. Я би хотіла бути їх частиною, а для цього потрібно мати якісні знання і високу кваліфікацію, бути конкурентоспроможним на ринку праці. Це мій свідомий крок у майбутнє. Мені подобається НУБіП України – адже він серед кращих у країні. Упевнена, що після закінчення університету знайду цікаву та перспективу роботу.

  • Звідки маєш інформацію про факультет?

     – Спочатку самостійно вела пошуки в інтернеті. А ще цієї осені до нас приїжджала викладач із кафедри журналістики, колишня вчителька гімназії, Чумак Тетяна Миколаївна, розповідала про факультет і запрошувала навчатися в НУБіП.

  • Чи маєш уже якісь плани після закінчення навчання?

     – Ми ще тільки випускники гімназії і я лише приблизно розумію, чого хочу, тобто не маю чіткого і конкретного визначення, що робитиму далі. Проте усвідомлюю необхідність досвіду і точно знаю, що перед тим як почати серйозно працювати, маю здобувати освіту і набиратися практичних навичок скрізь, де тільки матиму можливість, а на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України таких можливостей багато.

  • Які маєш бажання?

     – Хочу успішно скласти ЗНО і стати студенткою Національного університету біоресурсів і природокористування України.

  • А що тобі найбільше подобається, крім навчання?

     – Моє хобі – це вивчення іноземних мов, а ще дуже люблю читати та слухати музику.

  • Дякуємо, Валеріє, за цікаве бліц-інтерв’ю і до зустрічі у НУБіП України.

Розмовляла старший викладач кафедри журналістики
та мовної комунікації Тетяна Чумак

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook