Активне громадське життя студентів 1 групи, 2 курсу спеціальності «Ветеринарне забезпечення військ (сил)»

8 січня 2020 року

     Студенти 1 групи, 2 курсу спеціальності «Ветеринарне забезпечення військ (сил)» досить активно провели осінній семестр. Приймали активну участь у громадському житі факультету та університету, зустрічались з волонтерами, відвідували музеї.

     25 вересня 2019 року  разом із наставником Жуковським М.О.  відвідали Національний музей медицини України. Де із захопленням та інтересом розглядали оригінали наукових праць відомих лікарів минулих століть з епідеміології, гігієни,  мікробіології, хірургії, акушерства та інші наукові видання, які актуальні і сьогодні.

     23 жовтня 2019  відвідали ботанічний сад НУБіП України, який після реконструкції став одним із найчарівніших місць Голосієво та місцем відпочинку не тільки студентів і викладачів, а й киян та гостей столиці. Студенти-курсанти прогулялись алеями ботсаду, посиділи на зручних лавах, помилувались осінньою чарівністю, з захопленням і інтересом розглядали вирізьблені з дерева фігури лісових жителів та берегиню лісу. Посиділи у затишних альтанках, насолодились шумом фонтану, порелаксували під звуки природи і отримала заряд енергії та сил для успішного подолання нових вершин у навчанні і військовій підготовці.

     1 листопада 2019 року студенти  зустрілись з волонтером, громадським діячом, членом правління Запорізької обласної організації Національної спілки журналістів України, головним редактором газети «Запорізька правда» – Наталією Зворигіною. Під час цієї зустрічі Наталія Григорівна розповідала про життя бійців на війні, багато героїчних історій, а також про складності і особливості волонтерської діяльності. Під час зустрічі пані Наталі були передані листи-привітання до військових від курсантів факультету ветеринарної медицини з словами глибокої шани та вдячності.

     14 листопада 2019 року студенти-курсанти 2 курсу факультету ветеринарної медицини були присутні на історичній події. Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній звершив молебень у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі за здоров'я працівників ветеринарної медицини з нагоди дня пам'яті святих безсрібників і чудотворців Косми і Доміана Асійських. Після служби курсанти були сповнені натхнення і бажання і надалі отримувати знання, проявляти таланти та набувати моральні і духовні цінності.

Максим Жуковський

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook