Знайомимося з новими надходженнями в музеї НУБіП України

8 січня 2020, 10:20

На завершенні навчального 2019 року, у грудні, куратор 9 академічної групи 2 курсу скороченого терміну навчання, доцент кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Р. О. Слободян разом зі студентами відвідали музей університету для ознайомлення з новими надходженнями та експонатами.

Для цього попередньо було домовлено з директором музею Марією Поливач і здійснено запис на екскурсію. У ході екскурсії студенти з викладачем ознайомилися з новими експонатами експозиції «Сільське господарство на теренах України».

Наступні експозиції для ознайомлення були присвячені героям Великої Вітчизняної війни, визволенню і обороні міста Києва та України. Окремим стендом представлено видатних героїв Революції Гідності та героїв-захисників військово конфлікту з РФ на сході України.

Наступний унікальний експонат, який був представлений в музеї, копія Томосу надання Автокефального Церковного Устрою Православній Церкві України.

На завершення зустрічі студенти разом з викладачем подякували за екскурсію і роботу з побажанням добра та процвітання директору музею і колективу НУБіП України.

Доцент кафедри паразитології та тропічної ветеринарії І. Ю. Пашкевич

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook