Збори трудового колективу ВСП «РК НУБіП України»

12 грудня 2019 року
12 грудня 2019 року відбулися збори трудового колективу, де директор коледжу Корсун Ярослав Петрович, заслужений працівник освіти звітував про діяльність ВСП "Рівненський коледж НУБіП України" протягом 2019 року.
На порядку денному були розглянуті наступні питання:
1. Звіт директора  про діяльність коледжу.
2. Прийняття рішення про фаховий коледж (Царук В. Ю., заступник директора з навчальної роботи).
3. Звіт про фінансову діяльність коледжу (Черначук-Семенишина О. В., головний бухгалтер коледжу).
4. Звіт завідувача здоровпунктом (Войтюк О. О., завідувач здоровпунктом коледжу).
5. Ознайомлення з наказом директора "Про посилення протипожежноїї безпеки у коледжі та гуртожитках" (Ковальчук С. В., заступник директора з АГП).
6. Різне
На зборах був присутній представник НУБіП України - Бутенко Євген Володимирович, к.е.н., доцент кафедри управління земельними ресурсами.
В обговоренні звіту взяли участь Талімончук О. Г., заступник директора з виховної роботи, Царук В. Ю., заступник директора з навчальної роботи, Черначук-Семенишина О. В., головний бухгалтер коледжу, Балдич Л. В., методист коледжу.
Царук В. Ю. звернув увагу на необхідність присвоєння ВСП "Рівненський коледж НУБіП України" статусу "Фахового коледжу".
Черначук-Семенишина О. В. проаналізувала фінансову діяльність коледжу у 2019 році і відзначила, що фінансовий рік для коледжу закінчується без заборгованостей.
Войтюк О. О. прозвітував про роботу здоровпункту коледжу за 2019 рік та про результати моніторингу стану аналогічних здоровпунктів у закладах освіти міста, області та відокремлених підрозділів.
Талімончук О. Г. звернув увагу на проблему добудови громадсько-побутового корпусу коледжу фінансування будівництва якого припинилося з 1992 року і зачитав звернення народного депутата Салійчука О. В. до Міністерства освіти і науки України від імені трудового колективу з проханням сприяти вірішенню даної проблеми.
Бутенко Є. В. оцінив роботу ВСП "Рівненський коледж НУБіП України" на  високому рівні. Зокрема, відзначив міцну матеріально-технічну базу коледжу, досягнення педагогічного та студентського колективу та перспективний план роботи закладу.
Після обговорення учасники зборів трудового колективу одноголосно схвалили звіт директора коледжу та підтримали перспективний план закладу на 2020 рік.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook