Факультет конструювання та дизайну підвів підсумки роботи за 2019

26 грудня 2019, 15:20

 
У читальній залі 11 навчального корпусу під головуванням голови профспілкового бюро факультету Анастасії Ляшко пройшли збори трудового колективу факультету конструювання та дизайну.
Звіт про роботу колективу факультету у 2019 році зробив декан факультету конструювання і дизайну Зіновій Ружило, який у своєму виступі зупинився на здобутках факультету за звітній період та окреслив основні завдання діяльності колективу в напрямку навчальної, наукової, міжнародної, виховної та інноваційної діяльності.
У обговоренні прийняв участь Олег Марус, який проаналізував результати вступної компанії та стан профорієнтаційної роботи, Юрій Ромасевич, який зупинився на завданнях в напрямку наукової роботи колективу факультету. 
Зі звітами про роботу колективів кафедр виступили завідувачі кафедр факультету.
Представник ректорату Василь Туринський зупинився на позитивних моментах діяльності колективу, та окреслив завдання ректорату перед колективом факультету з акцентом в плані інноваційної діяльності
Робота колективу факультету отримала позитивну оцінку.
Збори трудового колективу ухвалили зміни до складу Вченої ради факультету та затвердили кандидатів до Вченої ради університету.

 

Голова профспілкової організації 
факультету конструювання та дизайну 
Анастасія Ляшко


 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook