Випуск магістрів у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження: шлях в успішне життя розпочато!

26 грудня 2019 року

24 грудня 2019 року для випускників ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрів спеціальностей 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» денної та заочної форм навчання.

Кожного разу вручення дипломів магістрам – визначна подія, одночасно і радісний, і сумний день, адже за цим – напружена і творча праця науково-педагогічного колективу, всіх співробітників інституту і, звичайно ж, самих магістрів. Дипломи вручено 92 магістрам спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», з них 4з відзнакою та 15 магістрам спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» з яких 2з відзнакою.

Традиційно, відкриваючи урочисту частину, усіх присутніх у залі привітав директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України Володимир Вікторович Козирський.

У вступному слові, Володимир Вікторович відзначив вагому роль випускників інституту у становленні та розвитку електроенергетичної та інших наукомістких галузей економіки, навів прикладі випускників – керівників масштабних підприємств галузі, зазначив необхідність берегти авторитет і рейтинг нашого університету. Також директор подякував батькам, що зростили гідних громадян своєї держави. Пригадав, як сьогоднішні випускники реалізували себе в навчанні, науковій роботі, громадській та художній діяльності, спорті. Побажав їм успішної кар’єри, міцного здоров’я та реалізації планів і задумів. адже сьогодні перед ними відкриваються нові життєві обрії. На останок, директор наголосив, що двері інституту та всіх кафедр завжди відчинені для них.

Долучилися до привітань магістрів та вручення дипломів і завідувачі усіх кафедр.

Любі випускники! Щиро вітаємо із завершенням важливого етапу у вашому житті. Нехай здобуті дипломи МАГІСТРА стануть "щасливим квитком" в успішне майбутнє! Згадуйте з посмішкою та з теплом роки навчання, адже, окрім найкращої освітньої підготовки, у стінах університету ви здобули життєвий досвід і вміння самостійно приймати важливі рішення. У добру путь!

Олексій Романенко,

заступник директора ННІ енергетики,

автоматики і енергозбереження

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook