Поліпшення матеріально-технічної бази кафедри фізичного виховання

17 грудня 2019, 15:29

 

     Кафедра фізичного виховання готується до наступного учбового семестру і докладає усіх зусиль аби якнайкраще підготувати матеріальну базу до занять з фізичного виховання та проведення змагань університетського, районного, міського та національного рівнів.

     Ігрова зала та зала важкої атлетики НУБіП України є основною змагальною базою для проведення змагань Чемпіонату України з волейболу другої ліги та Київської зальної ліги, Першості міста Києва з карате кіокушин, Чемпіонатів міста Києва з важкої атлетики та гирьового спорту. Для якісного проведення змагань, тренувань і секційних занять у першому семестрі 2019-2020 учбового року в ігровій залі було додатково встановлено 6 LED світильників, потужністю 200 ВТ кожний, закуплено ігрові м`ячі для волейболу, міні-футболу, ігрову форму для футзалу і футболу, тренувальні манішки, спортивний інвентар для занять з легкої атлетики (бар`єри, конуси, бігова драбина), тенісний стіл для настільного тенісу. Виготовлено поміст та тумбу для проведення тренувань з важкої атлетики та гирьового спорту. Закуплено два олімпійські грифи і комплект дисків до них, важкоатлетичну форму, взуття та пояси. Придбано комплекти гирь різної ваги.

     Для наочного проведення навчальних занять зі студентами, звільненими від практичних занять з фізичного виховання, було підготовлено інформаційні стенди з теорії фізичного виховання, професійно-прикладної фізичної підготовки та розвитку фізичних якостей.

     На початку лютого планується проведення косметичного ремонту у залі важкої атлетики для проведення Чемпіонату України з гирьового спорту серед студентів, який відбудеться 14-16 лютого 2020 року.

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

 

 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook