Ольга Тупицька провела профорієнтаційну роботу щодо навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України

16 грудня 2019 року

З метою формування в учнів мотивації до навчання, саморозвитку, професійного самовизначення, а також поширення інформації про вакансії та консультування з проблем підготовки випускників до вступу в університети, їхнього працевлаштування, у спеціалізованій школі №181 ім. І. Кудрі (м. Київ) доцент кафедри біохімії і фізіології імені академіка М. Ф. Гулого Ольга Тупицька провела профорієнтаційну роботу щодо навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, який є одним із провідних закладів вищої освіти України.

Випускники дізналися, що університет здійснює освітню діяльність, пов'язану з наданням вищої освіти за 29 напрямами підготовки бакалавра та 49 спеціальностями освітньо-кваліфікаційного рівня магістра на денній та заочній формах навчання. Студенти можуть у повному обсязі опанувати фахові, соціально-економічні та гуманітарні дисципліни.

Ольга Тупицька,
доцент кафедри біохімії і фізіології імені академіка М.Ф. Гулого

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook