ПРЕДСТАВНИКИ АГРОБІЗНЕСУ ТА УНІВЕРСИТЕТІВ ОБГОВОРИЛИ МОЖЛИВОСТІ СПІВПРАЦІ ДЛЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ МОЛОДІ

13 грудня 2019 року

13 грудня, Київ – CSR Ukraine, експертна організація Центр “Розвиток КСВ” спільно з UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення та Національним університетом біоресурсів та природокористування України провели зустріч “Відкритий майданчик зі сталого сільського господарства” за участі представників компаній, університетів, підприємців та молоді. 

У рамках зустрічі презентували перший в Україні Центр експертизи та партнерства у сталому сільському господарстві, обговорили ключові проблеми і потреби сфери освіти та аграрного бізнесу у форматі “відкритого майданчику”. Також напрацювали інноваційні рішення і подальші кроки до співпраці заради розвитку і працевлаштування молоді.

Центр експертизи та партнерства у сталому сільському господарстві – це об’єднання на базі НУБіП (м. Київ) університетів, студентської молоді та компаній аграрної галузі, в тому числі малого та середнього бізнесу. Метою Центру є створення майданчику для взаємодії студентів, викладачів і представників бізнесу для розвитку інновацій, обміну досвідом і налагодження співпраці для створення можливостей працевлаштування молоді.

Проект “Центри Експертизи” започатковано Центром “Розвиток КСВ” у 2018 р. Ідея створення прийшла з Нідерландів, де вони успішно функціонують з 2011 р. Такі центри є прикладом потужних партнерських стосунків між навчальними закладами, компаніями, урядом та громадськими організаціями. Партнер проекту: Фонд ООН у галузі народонаселення.

Центр Розвиток Корпоративної соціальної відповідальності 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook