Майбутні магістри-управлінці захистили магістерські роботи

12 грудня 2019 року

Студентські роки – найпрекрасніша пора в житті людини. Саме цей час наповнений найцікавішими і незабутніми подіями. Спочатку – це ейфоричне почуття захоплення від того, що нарешті став студентом, потім приємне почуття хвилювання від передчуття самостійного життя, радість від нових знайомств та зустрічей. Адже кажуть, що студенти живуть весело від сесії до сесії. А скільки всього ще належить пережити!

10 грудня 2019 року настав вирішальний день для нас – випускників магістратури денної форми навчання спеціальності «Менеджмент» освітньої програми «Управління навчальним закладом» гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

За ці півтора року, ми переконалися, що всі науково-педагогічні працівники, які нас вчили, є справжніми професіоналами та додали свої яскраві штрихи до реальності нашого навчання.

Всі мої друзі-одногрупники – це люди сучасного світу, креативні та перспективні управлінці, рішучі та цілеспрямовані керівники, які будуть поповнювати та вдосконалювати набуті знання, що дав нам університет.

Для захисту магістерських робіт ми обрали актуальні теми, які у свій час обговорювали на заняттях з цілої низки професійно-орієнтованих дисциплін. Екзаменаційна комісія складалася з авторитетних фахівців гуманітарно-педагогічного факультету, а саме: завідувача кафедри соціальної роботи та реабілітації – доктора педагогічних наук, професора Лесі Вікторової, завідувача кафедри управління та освітніх технологій – кандидата педагогічних наук, професора Сергія Кубіцького, начальника відділу кадрів НУБіП України, професора кафедри управління та освітніх технологій, кандидата педагогічних наук Миколи Михайліченка, професора кафедри виробничого і інвестиційного менеджменту, доктора економічних наук Марини Дєліні. Усі магістерські роботи були удостоєні позитивних оцінок. Члени комісії відзначили високу якість підготовки магістерських робіт випускників, а також визначили кращих студентів за доповідями: Оксану Козоріз, Світлану Сальвенчук та Світлану Касілову.

Члени комісії вступали в цікаві діалоги та обговорення, вели дискусії з магістрами-випускниками. Комісія відзначила цікавий підбір тем та чітку постановку завдань до магістерських робіт, якість оформлення та високий рівень магістерських науково-практичних досліджень, оголошено подяку керівникам випускових робіт. А також члени комісії нагородили моїх одногрупників цікавими призами, а саме: Оксана Козоріз отримала корпоративний значок "НУБіП України" за найкращий виступ, Світлана Сальвенчук – ручку з логотипом університету, а Світлана Касілова – блокнот з корпоративною символікою нашого університету.

 

Під час лекцій, семінарів та практичних занять у НУБіП України ми не тільки отримали знання з різних предметів, але і насолоджувалися можливістю спілкування з прекрасними людьми з багатим професійним та життєвим досвідом. Науково-педагогічні працівники факультету вклали в нас не тільки знання, але і частинку душі, своїми настановами та теплими словами надихали нас на нові починання, вселяли віру в свої сили. Поряд з нами були надійні наставники, готові у будь-який час підтримати, дати пораду, направити на вірний шлях.

 

Особливі слова подяки хочеться висловити на адресу завідувача кафедри управління та освітніх технологій Сергія Кубіцького, з яким у нашої групи пов’язані півтора року непростих, але все одно прекрасних, наповнених навчанням та спілкуванням днів. Дякуємо Вам за відповідальність та увагу до кожного студента, за створення комфортної атмосфери для нашого навчання і зростання!

Анна Бутова,
студентка спеціальності "Менеджмент"
освітньої програми «Управління навчальним закладом»

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook