Подвійне свято у НУБіП

15 листопада 2019, 14:00
НУБіП

 ПОДВІЙНЕ СВЯТО У НУБіП

                Міжнародний день студента цього року співпав з іще одним святом, нерозривно пов’язаним із нашим вишем, -  Днем працівників сільського господарства.  Тож напередодні цих свят ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко привітав колектив  і вручив відзнаки кращим працівникам і студентам.

 

         Перед міжнародним студентським святом вже стало традицією проводити фінал конкурсу «Пісенні баталії»Цьогорічні фіналісти, як завжди, повинні були представити на розсуд журі дві різнопланові пісні. Для  ФАМу це стала українська народна пісня «Порізала пальчик»  (такої її обробки, як зробили наші студенти, ще точно не бачила жодна сцена) і «Леля», для факультету харчових технологій і управління якістю продукції АПК - українська народна пісня «Плакуча гітара» та «Все красиво», для гуманітарно-педагогічного факультету – «Зорі запалали» та «Я мільйонер». А от студенти факультету конструювання і дизайну дещо не дотрималися умов конкурсу і виконали дві драйвові пісні – «Мамо, я закохався» і  «Їхав козак за Дунай», за що отримали зауваження від журі, до складу якого  увійшли головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України Віктор  Вихор, головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації Інна Гоголь, голова циклової комісії гуманітарних дисциплін  Київського інституту музики імені Глієра Анастасія Колеснікова, учасниця проектів «Голос країни» та «Х-фактор», лауреат Всеукраїнських та міжнародних конкурсів Владислава Чайка, артистка Національної опери України Людмила Грачевська.

 

         Гран-прі конкурсу відзначена перша академічна група першого курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» гуманітарно-педагогічного факультету. Перше місце зайняли студенти  факультету конструювання та дизайнудруге – харчових технологійбронзу мають майбутні аграрні менеджери.

 

         Володарі гран-прі та золоті призери отримали заохочувальну поїздку на  party bus    нічним Києвом.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook