ДЛЯ УЧНІВ ЛІЦЕЮ «ІНТЕЛЕКТ» НУБіП УКРАЇНИ – УНІВЕРСИТЕТ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЗРАЗКА

5 грудня 2019 року

Професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого, доктор ветеринарних наук, професор Вікторія Грищенко 03 грудня 2019 року завітала до учнів старших класів ліцею «Інтелект» (м. Київ), де в доступній і популярній формі розповіла про особливості навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

На цій зустрічі учні познайомилися з понад віковою історією та традиціями НУБіП України, загальною кількістю викладачів (професорів, доцентів), студентів, аспірантів і докторантів в університеті, особливостями навчання та різноманітним і широким спектром спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців ОС «Бакалавр» і «Магістр», організацією навчальних і виробничих практик, стажуванням за кордоном, можливістю навчання в групах з англомовним викладанням дисциплін, дистанційним опануванням навчальних предметів та з багатьма іншими питаннями життєдіяльності Університету.
Майбутніх абітурієнтів зацікавила інформація про навчальний процес на факультеті ветеринарної медицини, результати останнього конкурсу і набору студентів на перший курс, про вступ абітурієнтів відразу на ОР «Магістр» і можливість одночасного зарахування на військову кафедру.
 

Ліцеїстам запропоновано відвідати сайт НУБіП України та факультету ветеринарної медицини для детальнішого ознайомлення з умовами вступу, підготовчими курсами та іншою важливою інформацією, а також роздано брошури та буклети про Університет і, зокрема, факультет ветеринарної медицини.

Вікторія Грищенко,
професор кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М. Ф. Гулого

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook