Економічна гра «Монополіст» - засіб отримання вмінь і навиків ведення бізнесу

3 грудня 2019 року

 

1Студенти групи Ф-31М змагалися за звання кращого в інтелектуальній економічній грі «Монополія». Організатор (Банкір) – викладач економічних дисциплін У. Т. Дудка.

Монополія – популярна у всьому світі настільна гра економічного характеру, названа на честь економічної концепції монополії, тобто тотального домінування однієї компанії на ринку певної продукції. Відповідно до статистики компанії-винахідниці «Монополії» Hasbro, з моменту того, як Чарльз Дерроу запатентував гру у 1935 році, у неї зіграли близько 750 мільйонів людей. Це зробило економічну гру найбільш популярною комерційною настільною грою в світі. Книга рекордів Гінесса від 1999 року також має запис щодо попередньої статистики Hasbro про 500 мільйонів людей, які грали в Монополію.

23

Цікава, захоплива настільна економічна гра «Монополія» допоможе весело і змістовно провести час в колі сім’ї або друзів. Гра дозволить опанувати тонкощі великого бізнесу, ефективно розпоряджатися грошима, керувати окремими підприємствами і встановлювати свою монополію в певній галузі економіки. Мета гри полягала в отриманні максимального прибутку шляхом вкладення стартового капіталу. Успіх в економічній грі залежить від вигідних угод та передбачливих капіталовкладень. Навіть якщо вдача відвернеться від Вас, Ви зможете виправити свої справи, узявши позику під заставу нерухомості. Найзаможніший гравець, якому належить все, стає переможцем – МОНОПОЛІСТОМ.

Студенти із зацікавленістю сприйняли проведення гри та з великим захопленням вкладали свій «стартовий капітал» з метою отримання максимального прибутку. Кожен із студентів мав змогу відчути себе монополістом і продемонструвати всі свої вміння і навички в бізнесі, що обов’язково знадобиться їм в освоєнні всіх аспектів їхньої майбутньої професії.

Уляна Дудка,
викладач циклової комісії спеціальних економічних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook