Спортивне дозвілля міжнародників

16 вересня 2019 року
 
Студенти гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальності «Міжнародні відносини» - 2 курс, група МВ 18003б, діляться емоціями та враженнями, які отримали 15.09.2019 року, під час перегляду футбольного матчу «Динамо» & «Десна», який проходив на футбольному полі НСК Олімпійський.
 
 
Київське «Динамо» зустрічало на своєму полі чернігівську «Десну» в межах сьомого туру української Прем’єр Ліги. Команда Олексія Михайличенка (Динамо) на жаль, зазнала поразки з рахунком 1:2, але спостерігаючи за грою в наших хлопців були всі шанси на перемогу, але маємо те, що маємо.
 
Ми були захоплені грою, вболівали та підтримували бурхливими оплесками київське «Динамо», а ще дуже хвилювались, коли хтось з гравців падав та не дивлячись на біль, знову вставав і продовжував грати, захищати честь футбольного клубу. 
 
 
Найбільш запам’ятались такі моменти, коли «Динамо» неперевершено забили гол та зрівняли рахунок 1:1, але це не допомогло здобути перемогу, так як, гості вирвався вперед ще на 40-й хвилині, а на 56-й хвилині «Динамо» отримали ще один гол у ворота, не на свою користь. А кінцівка матча була кульмінаційною та непередбачуваною, оскільки кияни влаштували штурм воріт гостів, а тренер команди Михайличенко випустив на поле другого нападаючого Франа Соля, але «Десна» змогла витримати натиск.
 
Таким чином, «Динамо» не зуміло перемогти вже в шостому поспіль матчі. Кияни набрали вісім очок і залишаються на п’ятому місці в турнірній таблиці. В активі «Десни» 14 пунктів і друге місце.
 
 
Цей матч допоміг нам дізнатись більше один про одного і додати до календаря ще один день проведений разом з групою та куратором.
 
Підсумовуючи вище сказане, хочеться сказати, спасибі декану гуманітарно-педагогічному факультету Шинкаруку В.Д., завідувачу кафедри Білану С.О. за можливість відвідати матч, а також нашому куратору – Сєкуновій Ю.В. за компанію та чудовий вечір.
 
P.S. З кожної події в нашому житті можна зробити певний висновок, для себе я його зробила і згадала відповідну цитату світового боксера Майка Тайсона, цитую: «Якщо людина встає після падіння – це не фізика, а характер» 
       
Тетяна Маргітич,
староста групи МВ-18003б
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook