Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

21 листопада 2019 року
Міністерством освіти і науки України

 

Увага! Оголошено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт!

Міністерством освіти і науки України оголошено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році.

Метою конкурсу є розвиток інтелектуального потенціалу талановитої молоді; активізація та підтримка наукової роботи студентів як найважливішого фактора формування фахівців нового типу; стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності; оволодіння ними інноваційними технологіями.

Конкурс проводиться у два тури:

·         Перший – в університеті впродовж жовтня – грудня 2019 р. на факультетах та ННІ. По кожній, визначеній наказом МОН України, галузі знань відбиратимуться кращі, самостійно підготовлені студентські наукові роботи для участі у другому турі;

·         Другий – у вищих навчальних закладах, визначених МОН України як базові, у лютому – квітні 2020 р.

Для участі у першому турі конкурсу студент спільно з науковим керівником повинен підготувати наукову роботу з актуальних проблем у галузях знань, спеціальностей (спеціалізацій), з яких проводиться конкурс, яка є пошуковою за своїм характером, впроваджена у виробництво або застосована у навчальному процесі, не має відзнак НАН України та органів державної влади.

Студентська наукова робота має бути підготовлена відповідно до вимог положення про конкурс. Разом з роботою подаються заповнені відомості про її авторів (не більше двох авторів).

З організаційними документами, порядком проведення та умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланнями, наведеними нижче.

З питань підготовки документів на конкурс звертатись до науково-організаційного відділу НДЧ (кім. 215, навч. корпус № 3, тел.: 527-81-54).

Запрошуємо до участі всіх бажаючих!!!

 
 З повагою НДІ фітомедицини, біотехнологій та екології

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook