Вікторина до Міжнародного дня студента

20 листопада 2019 року

Традиційно до Міжнародного дня студента на кафедрі економіки праці та соціального розвитку була проведена вікторина з економічних питань. В цьому році у вікторини приймали участь студенти економічного факультету відділення «Облік і оподаткування» (1й та 2й курси скороченого терміну навчання) та студенти 1го курсу відділення «Фінанси, банківська справа та страхування» (9а та 10 групи скороченого терміну). Вікторину провела старший викладач Коваленко Лариса Вікторівна на парі з дисципліни «Економіка праці й соціально-трудові відносини». Цікаві економічні завдання, ребуси, криптограми, прислів’я та приказки – складові 7 турів цьогорічної вікторини.

Студенти відповідали на запитання активно, з ентузіазмом і показали не тільки рівень знань, а також гарне почуття гумору та дотепність. У аудиторії панували тепла , дружня атмосфера.

 

Всі учасники вікторини отримали позитивні емоції і показали слідуючи результати у батлі з економічних питань: відділення «Облік і оподаткування» - перше місце зайняли студенти 2го курсу скороченого терміну навчання; відділення «Фінанси, банківська справа та страхування» - переможцями стали студенти 9 групи 1го курсу скороченого терміну навчання.

Подальших Вам успіхів!  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook