Кафедра геодезії та картографії заслухала інформацію магістрів першого року навчання про хід виконання магістерських праць

13 листопада 2019 року

Згідно з Положенням «Про підготовку магістрів у НУБіП України», 12 вересня 2019 року на засіданні кафедри геодезії та картографії заслухали доповіді магістрів першого року навчання про зміст і хід виконання магістерських робіт.


Магістри доповіли про актуальність теми, обраної ними в якості магістерського дослідження. Також було озвучено мету, об’єкт та предмет дослідження і сформульовані завдання, які потрібно виконати для успішного досягнення мети роботи. Науково-педагогічні працівники також дізналися про методи досліджень, якими користуватимуться магістри при проведенні вишукувань та перелік літературних джерел, які будуть опрацьовані для написання теоретичної частини роботи.


Доповіді студентів перетворилися у жваве обговорення та дискусію між усіма присутніми,і ході якої магістри отримали цінні поради та побажання, що допоможуть їм успішно написати та захистити магістерські роботи.
Професор Ковальчук І.П. наголосив на обов’язковій публікації статей і тез доповідей за результатами їх наукових досліджень, а також авторефератів студентів освітньо-наукової програми підготовки.
Доцент кафедри Шевченко О.В. нагадав студентам про обов’язковість здачі індивідуальних планів у відділ магістратури та деканат факультету.
Відповідальний на кафедрі за міжнародну діяльність доцент Богданець В.А. нагадав, що бажаючі можуть пройти навчання або стажування у навчальних закладах інших країн.


Загалом кафедра позитивно оцінила роботу магістрів та побажала успіхів у подальшій науковій роботі. Наступне заслуховування магістрів першого року навчання відбудеться у березні 2020 року.

 

Богдана Ярова,
старший викладач кафедри геодезії та картографії

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook