Участь у вебінарі «Методична система стандартизації професійної підготовки молодших спеціалістів у коледжах і технікумах»

21 жовтня 2019 року

  21 жовтня 2019 року відбувся вебінар «Методична система стандартизації професійної підготовки молодших спеціалістів у коледжах і технікумах», організований та проведений на базі НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ ІНСТИТУТОМ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ.

  У роботі вебінару брали участь голови циклових комісій та викладачі ВСП «РК НУБіП України», які ознайомилися з вимогами та якістю підготовки фахівців у сучасних технікумах і коледжах, застосуванням технологій самоосвітньої діяльності у розвитку готовності педагогічних працівників до стандартизації підготовки молодших спеціалістів.

  Доповіді на вебінар представили співробітники лабораторії науково-методичного супроводу підготовки фахівців у коледжах і технікумах:

  1. Каленський А.А. Результативність впровадження методичної системи стандартизації підготовки молодших спеціалістів у коледжах і технікумах.
  2. Лузан П.Г. Методична система розвитку готовності педагогічних працівників стандартизації фахової передвищої освіти.
  3. Ваніна Н.М. Методичні засади формування стандартів і структура підготовки молодших спеціалістів у коледжах і технікумах України.
  4. Пащенко Т.М. Методична система формування змісту освіти майбутніх фахівців.
  5. Мося І.А. Застосування технологій самоосвітньої діяльності у розвитку готовності педагогічних працівників до стандартизації підготовки молодших спеціалістів.
  6. Колісник Н.В. Особливості розробки навчальних планів і програм для спеціальностей агропромислового комплексу.

  Інформацію вебінару прослухали та взяли до уваги з метою використання в освітньому процесі коледжу.

Людмила Балдич,методист коледжу


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook