Україна в сучасному світі

7 жовтня 2019 року
7 жовтня 2019 р. для студентів юридичного відділення було проведено тематичну інформаційну годину «Україна в сучасному світі».
Мета заходу:  формування почуття гордості за свій народ, країну; виховання почуття причетності до всіх подій, що відбуваються в Україні; пробудження національної самосвідомості; розвиток у студентів бажання брати посильну участь у розбудові та зміцненні нашої держави.
Організували захід викладачі соціальних дисциплін Купчишина Т. В., Навозняк Л. М., Лук’янчук С. В.
За понад два десятиліття Україна стала відомою в усіх куточках світу. Про Україну знають. Утім, яке ж місце України в сучасному світі сьогодення? Якою бачить Україну світ? Якою ми хочемо бачити Україну? Куди і з якою швидкістю рухається Україна? Відповіді на ці питання звучали у виступах студентів.
Оцінку України за міжнародними рейтингами, які  відображають її позиції серед інших країн світу за загальними статистичними показниками, а також спеціальними соціальними, економічними та політичними індексами, зробили студенти 31-Ю групи Гуменюк Олександра, Лупак Віктор, Войтюк Катерина, Качан Оксана.
Студенти 41-Ю групи Доманська Вікторія, Радько Катерина,  Пилипюк Юлія, Таргоній Катерина, Хильчук Марина навели цікаві факти про Україну, якими ми можемо пишатися.
 Україна дала світу перлини філософської, релігійної, літературної та художньої творчості, які ставлять наш народ в один ряд з іншими розвиненими та культурними націями світу. Сотні видатних українців були і є творцями світової історії.
На сучасному етапі Україна посідає провідні позиції з постачання на світовий ринок зерна, металу, олії, меду, горіхів. Український аграрний ринок годує не лише 40-мільйонну Україну, але ще й 190 країн світу, при цьому залишається тенденція до зростання обсягів виробництва. Достатньо високим є науково-технологічний потенціал в галузі телекомунікацій та зв’язку, інформатики, які здатні забезпечити розвиток високотехнологічного виробництва на рівні найвищих світових досягнень.
 Незважаючи на усі негаразди, що відбуваються зараз в нашій країні, всі ми прагнемо одного – миру, спокою, міцної та квітучої держави та чистого неба над головою. Україна з надією дивиться в завтрашній день.
 Лук’янчук С. В., викладач

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook