Засідання круглого столу «Програміст – професія майбутнього»

13 вересня 2019 року
13 вересня 2019 року на завершення тижня дисциплін циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін відбулося засідання круглого столу викладачів та колег відділення програмування.
Під час засідання з доповіддю "Спеціальність "Кібербезпека", перспективи ліцензування" виступила завідувач відділення програмування Ірина Олександрівна Якимчук. В доповіді було окреслено коло питань, які необхідно вивчити для успішного отримання ліцензії для підготовки фахівців за новою спеціальністю освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста та освітнього ступеня бакалавра. 
У доповіді на тему "Перспективи викладання дисципліни "Інтернет речей" в коледжі" Василь Васильович Кот висвітив питання особливості використання апаратної обчислювальної платформи Arduino в навчальному процесі та в реальних проектах. Також було розглянуто середовище програмування Arduino Studio, особливості написання програмного коду. На прикладі було продемонстровано використання та робота з входами/виходами платформ Arduino Uno. На завершення доповіді наведено переваги використання платформи Arduino для навчання студентів основам робототехніки.
Після запитань-відповідей та обговорення усіх питань голова циклової комісії Сергій Степанович Каштан підвів підсумки проведення тижня дисциплін циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін. Зокрема, були проведені всі заплановані заходи на відділенні - презентації, турніри, екскурсії, концерт, флешмоб, ... 
Так, вдалим був благодійний ярмарок "Рецепти з літа програміста", виручені кошти з якого за традицією будуть перераховані у Клеванську спеціальну школу-інтернат для дітей з вадами зору. А також, урочистий концерт для першокурсників "День програміста", який підготували студенти старших курсів.
Дякуємо всім хто долучився до заходів впродовж цього тижня!

С.С.Каштан

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook