Кафедра фінансів продовжує профорієнтаційну роботу: ВСП «Рівненський коледж НУБіП України»

4 листопада 2019 року

            На початку листопада 2019 року викладачі кафедри фінансів Лемішко О.О. та Олійник Л.А. з робочим візитом відвідали ВСП «Рівненський коледж НУБіП України».

          

         Коледж здійснює підготовку студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр», у тому числі, за спеціальністю 072 – Фінанси, банківська справа та страхування. Завдяки наполегливій та зваженій роботі керівництва та співробітників НУБіП України під час вступної кампанії 2019-2020 навчального року чисельність бажаючих отримати освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр» саме у межах нашого університету (на базі ВСП «Рівненський коледж НУБіП України») збільшилася.

Візит викладачів кафедри фінансів до ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» не обмежився проведенням лекційних і практичних занять зі студентами 2 курсу економічного факультету. Також було проведено зустріч зі студентами освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» під час якої Лемішко О.О. познайомила студентів з діяльністю кафедри фінансів. Увага була акцентована на тому, що головною метою освітньої діяльності кафедри є підготовка та випуск конкурентоспроможних фахівців з фінансів у  відповідності до загальнодержавних і міжнародних критеріїв та стандартів вищої освіти. Крім того на кафедрі під керівництвом Дaвиденко Надії Миколаївни, доктора економічних наук, професора, формується власна наукова школа. Викликала жваве обговорення серед присутніх і міжнародна діяльність кафедри, у тому числі можливість прийняти участь у Міжнародних науково-практичних конференціях молодих вчених та студентів, які традиційно проводяться кафедрою протягом останніх років.

Підбиваючи підсумки, сторони висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю між кафедрою фінансів та майбутніми студентами економічного факультету (наразі – молодшими спеціалістами) ВСП «Рівненський коледж НУБіП України».

Доцент кафедри фінансів

Олена Лемішко 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook