Проведення екскурсій продовжується стінами факультету ветеринарної медицини

4 листопада 2019 року

Так, 1 листопада під час осінніх канікул школярам 5 А класу 227 ліцею ім. М.М. Громова міста Києва було проведено екскурсію факультетом ветеринарної медицини. Огляд розпочався з огляду різних тварин та птиці, що утримуються у стаціонарах навчально-науково-виробничого Клінічного центру «Ветмедсервіс» та роботою його підрозділів. Екскурсію проводив завідувач центру к.вет.н, доцент кафедри гігієни тварин та санітарії імені професора А.К. Скороходька Соломон В’ячеслав Віталійович та керівники підрозділів центру.

 

 

Також школярі ознайомились з «Музеєм анатомії» кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка, яку провів завідувач музеєм, доцент Стегней Микола Михайлович.

 

Також 20 ліцеїстам було проведено заняття професором кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Прусом Михайлом Петровичем, який наочно ознайомив школярів з препаратами паразитів та гельмінтів, що заселяють живі організми людей та тварин за різних життєвих обставин.


Ліцеїсти, вчителі та батьківський комітет, що супроводжували дітей, залишились в захваті та подякували за можливість проведення цікавої навчальної екскурсії.


Завідувач ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс»
к.вет.н., доцент Соломон В’ячеслав

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook