День відкритих дверей на кафедрі аграрного консалтингу і туризму

31 жовтня 2019 року

   "Свято можливостей"! Саме так назвали студенти "Академії мистецтв" сьогоднішній "День відкритих дверей в НУБІП України".


  День розпочався з гостинноі зустрічі абітурієнтів на кафедрі аграрного консалтингу і туризму у мальовничій 412 аудиторії – лабораторії. Директор інституту Марія Кулаєць розповіла студентам про можливості продовження освіти в НУБіП після 2-го і 3-го курсу коледжу за спеціальностями «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» і «Публічне управління та адміністрування», означила переваги навчання у національному закладі вищоі освіти НУБіП України.


     Про перспективне стажування за кордоном і вивчення кількох іноземних мов на кафедрі наголосила заступник директора інституту Тереза Микицей.


   Викладачі кафедри аграрного консалтингу і туризму Тетяна Кальна-Дубінюк, Інна Левицька, Ірина Кудінова, Стефанія Мосіюк, Олена Локутова ознайомили майбутніх абітурієнтів з науковими і туристичними гуртками, які функціонують при кафедрі, можливістю здійснення туристичних подорожей та квестів. Зазначили переваги навчання в університеті для подальшої успішної роботи в туристичному напрямку.


     Особливо вразили студентів професійні та відкриті і щирі викладачі кафедри у дружній змістовній фаховій розмові за чаєм і печивом.
   Другим не менш цікавим етапом зустрічі був візит до 3-го адміністративного корпусу університету, де студенти відвідали вітальний-хол зі стендами різних факультетів університету. Особливо цікавим і щирим був виступ ректора Станіслава Ніколаєнко та представників університету про легендарну історію і динамічну сучасність НУБіП. Приємно вразила концертна програма з виступами творчої молоді університету.


    На завершення зустрічі професор кафедри Тетяна Кальна-Дубінюк запросила молодь Академії на екскурсію до Ботанічного саду НУБіП України.


   День видався справжнім святом можливостей і перспектив!
   Щиро дякуємо всім працівникам НУБіП, хто долучився до організаціі такого чудового заходу!

Маріанна Адамовська,
Олена Локутова

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook