Магістри представили результати своїх досліджень на постерній конференції

25 жовтня 2019 року

23 жовтня магістри кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій представили результати своїх досліджень на постерній конференції у рамках проведення загальної університетської конференції для студентів магістратури 2-го року навчання.

Постерна конференція є хорошою нагодою для майбутніх випускників попрактикуватися лаконічно представляти результати своїх досліджень, що в подальшому допоможе їм при захисті їхніх робіт. Крім того від кваліфікованого інженера роботодавці у сучасний час очікують вміння виділити з великого об’єму інформації основні моменти, щоб передати всі аспекти складних технічних рішень. Саме тому цей захід є таким важливим як формою атестації випускників та набув у університеті вже традиційного характеру.

 

Комісія на чолі з заступником директора з наукової роботи професором Заблодським М.М. заслухавши доповіді студентів і їх відповіді на запитання, відмітила серед кращих робіт відзначила наступних студентів кафедри:

  • Василенко Максим Віталійович Розробка системи автономного електропостачання на основі вітрогенератора з вертикальною віссю обертання. Керівник - д.т.н., професор Жильцов А.В.
  • Гонтарук Валентин РуслановичІнтенсифікація процесів анаеробного бродіння з використанням електрофізичних методів впливу на субстрати ТОВ «Енергопостачбуд» м. Київ. Керівник - д.т.н., професор Заблодський М.М.
  • Мартиненко Петро АндрійовичОбгрунтування системи електрообладнання на молочно-товарній фермі на 400 голів ТОВ «Агрікор Холдинг» Прилуцького району Чернігівської області. Керівник - д.т.н., професор Чміль А.І.

Вікторія Ликтей,

асистент кафедри електротехніки,

електромеханіки та електротехнологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook