Про переваги навчання в НУБіП України та різноманіття студентського життя: від студента до абітурієнта

21 жовтня 2019 року

 З метою обміну досвідом навчання та студентського життя в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, студенти економічного факультету Загорійчук Юлія та Сорокіна Катерина17 жовтня 2019 р. відвідали Оптико-механічний коледж Київського національного університету імені Тараса Шевченка, де вони навчалися до вступу в університет.

 

Профорієнтація була проведена для груп спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Майбутніх абітурієнтів було ознайомлено з історією університету та його факультетами. Особливу увагу було приділено інформації про кафедри економічного факультету. Студенти ознайомились з перевагами навчання на економічному факультеті НУБіП України, з активною культурною та спортивною діяльністю університету,  можливостями проходження практики за кордоном та працевлаштування на підприємствах аграрного спрямування. Було обговорено можливості участі студентів в міжнародних проектах, таких як: ERASMUS + та TOPAS.

 Також була надана інформація щодо можливості проходження курсів іноземної мови в університеті.

 

Зацікавлені студенти отримали буклети про економічний факультет НУБіП України, а також відповіді на запитання щодо особливостей навчання в даному університеті.

 

  

Богданюк О.В.,

к.е.н., ст. викладач кафедри

статистики та економічного аналізу

Загорійчук Юлія,

  Сорокіна Катерина,

студентки економічного факультету 6 с.т. групи,

 спеціальності «Облік і оподаткування»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook