"International Charity Festival" в руках "Октави"!

21 жовтня 2019 року
м.Бровари, Київська область

ТВОРЧІСТЬ ЗАРАДИ БЛАГОДІЙНСТІ :

 ГРАН-ПРІ  IV Міжнародного фестивалю-конкурсу  дитячої та юнацької творчості «International Charity Festival" – В РУКАХ «ОКТАВИ» !

 

                Уже четвертий рік поспіль у м. Бровари  проходить Міжнародний фестиваль –конкурс дитячої та юнацької творчості «International Charity Festival",  організатором якого є Благодійний фонд «Інна».   Фонд  створений для благодійної діяльності, спрямованої на сприяння діяльності у сфері профілактики та лікування онкологічних захворювань, а його головним завданням є здійснення фінансової, моральної, духовної і правової підтримки людям, які страждають на онкологічні захворювання.

         Цьогорічний фестиваль став грандіозним благодійним марафоном:  на нього зібралося більше тисячі конкурсантів, які змагалися у номінаціях «Вокал»,   «Інструментальне виконавство», «Хореографія», «Оригінальний жанр», «Театральне мистецтво та художнє слово», «Образотворче мистецтво».  Три дні броварчани, гості міста та поважне журі спостерігали і оцінювали яскраві танцювальні номери, віртуозне музикування, чудові пісні, картини і театральні постановки. Напередодні фестивалю  відбувся великий благодійний концерт за участю артистів з  Франції та Естонії, Республіки Білорусь і України, концертну програму святкового гала-концерту вели  українська співачка, автор пісень, переможниця багатьох національних і міжнародних конкурсів, фіналістка національного відбору дитячого пісенного конкурсу Євробачення 2016, представник України в Німеччині на конкурсі «Berliner Perl" і в Польщі на музичному фестивалі "Konin music festival" Dimaria і   відомий журналіст, ведучий найбільш рейтинговою інформаційної програми в українському телеефірі "Сьогодні. Підсумки з Олегом Панютою", який має понад чверть століття досвіду роботи в інформаційному жанрі  Олег Панюта.

         Приємно, що вже кілька років поспіль до благодійності долучає своїх вихованок -  жіночий вокальний ансамбль «Октава» -  асистент кафедри культурології  Ніна Мелікова. Ніна Володимирівна  розуміє, що благодійність - це не тільки «чудовий фундамент для побудови будь-чого», як писала у своєму творі Луїза Мей Олкотт, а й потужний зовнішній фактор, що впливає на всебічний і гармонійний розвиток особистості, робить  людину справді прекрасною, тому сама завжди готова до справ, які дарують милосердя, і власним прикладом виховує студентів.

         Але фестивальній програмі був і конкурсний день. І своїм високомистецьким виконанням, професійністю, а заодно щирістю і ніжністю учасниці «Октави» вразили членів журі – і  Гран-прі IV Міжнародного фестивалю-конкурсу  дитячої та юнацької творчості «International Charity Festival" – в руках «Октави» !

         Щиро вітаємо Ніну Володимирівну і жіночий вокальний ансамбль «Октава» з визнанням і сподіваємося, що зовсім незабаром вони зможуть гідно представити творчі колективи нашого університету атестаційній комісії Департаменту культури Київської міської державної адміністрації і заслужити ще одне звання – «аматорський народний колектив».

Ірина Майданюк,

 завідувач кафедри культурології 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook