Альтернативний вид змагань «Удари на влучність по футбольним воротам» набирають популярності серед студентів НУБіП

19 жовтня 2019 року
     17 жовтня 2019 року на базі спорткомплексу НУБіП України відділ виховної роботи та студентських справ співпрацюючи з кафедрою фізичного виховання та дирекцією студентського містечка, організували захід: «Влучний удар» серед студентів, які мешкають у гуртожитках. Суть змагань полягала в тому, щоб збити м’яч у футбольні ворота з, якомога більшої відстані. При цьому, обов’язковою умовою є те, щоб м’яч перетинав лінію воріт у фазі польоту.

     Ці змагання сприяють поліпшенню навичок студентів з футбольної майстерності, а саме технічного виконання ударів м'яча по воротам з різних відстаней.
     На Україні футбол є найпоширенішим видом спорту і студенти НУБіП мають інтерес і зацікавлені розвиватися в цьому напрямку.

     Урочисто, під оплески вболівальників та музичний супровід відкрила захід Хижняк Анна Анатоліївна (начальник відділу виховної роботи та студентських справ) з промовою: «Шановні колеги, спортсмени, друзі! Вітаю вас на цьому чудовому святі спорту, спритності, характеру. Нас сьогодні супроводжує позитивом все, починаючи від бадьорого настрою, закінчуючи сонячною погодою. Ми відкриваємо цикл змагань між студентами, які мешкають в гуртожитках. Сьогодні прийшло багато людей, я дуже рада, що ви обрали саме активне дозвілля, а не безцільне проведення часу.»

  

     В заході прийняли участь 97 студентів НУБіП із 11 гуртожитків, доречно відзначити помітний інтерес студентів до спорту, які хочуть підвищити свій рівень футбольної майстерності, таке бачення цього заходу має один із організаторів змагань Литвин Микола Петрович (провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ). Такої на думку Кучерявого Миколи Леонідовича (фахівця відділу виховної роботи та студентських справ), який також підкреслив, що ці змагання допоможуть студентам впевненіше відчувати себе на полі під час гри, вдосконалюючи технічні прийоми, а саме влучні удари по воротам з різної відстані.

  

     Отже, по результатам змагань, перше місце, з великим відривом від суперників, посів гуртожиток №11, друге місцегуртожиток №3 і трете місце розділили між собою гуртожитки № 5 та 9.

Не забувайте, що життя – це гра. І якщо ти граєш у футбол, ти – унікальний!!!

Куценко Людмила,
провідний фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook