Продуктивний тиждень: профорієнтація викладачів кафедри англійської філології в Києві та Київській області

19 жовтня 2019, 13:21

Поточний тиждень видався насиченим на профорієнтаційні заходи для викладачів кафедри англійської філології. Зокрема у вівторок, 15 жовтня 2019 року старший викладач Клименко Людмила Володимирівна провела профорієнтаційну роботу в українському гуманітарному ліцеї Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Учням, які прийшли на зустріч, була надана вичерпна інформація про Національний університет біоресурсів і природокористування України, його славну історію та напрями підготовки, за якими вони можуть здобути вищу освіту й стати висококомпетентними фахівцями.

Після демонстрації яскравого промо-відео, яке подарувало учням незабутні враження, Людмила Володимирівна розповіла про переваги навчання в НУБіП України, цікаве студентське життя, можливість зайнятися громадською діяльністю, про належні побутові умови проживання у гуртожитках, діяльність спортивних секцій тощо. Під час розповіді учні виявили неабияку зацікавленість, ставили різні запитання, охоче ділилися своїми планами на майбутнє. Зустріч пройшла у веселій і цікавій атмосфері, а по її закінченні кожний охочий міг отримати яскраві буклети українською й англійською мовами про НУБiП України.


Не менш цікавий профорієнтаційний захід підготували викладачі кафедри англійської філології Мазепова Юлія Сергіївна та Розгон Ірина Юріївна для учнів Козаровицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Вишгородської районної ради Київської області 17 жовтня 2019 року. Учні з великим захопленням подивилися промо-відео про університет і гуманітарно-педагогічний факультет, прослухали цікаву й детальну розповідь викладачів про можливість навчатися за програмами подвійних дипломів, стажуватися за кордоном, вивчити не тільки англійську, а й німецьку, французьку, італійську, турецьку та інші мови. Всі присутні були неймовірно здивовані тим, що дізналися у ході зустрічі. Особливо було важко повірити в те, що історія створення одного з найсучасніших університетів України бере свій початок з 1898 року.

Наприкінці зустрічі Юлія Мазепова та Ірина Розгон запросили всіх учнів на День відкритих дверей для випускників загальноосвітніх навчальних закладів, якій відбудеться 1 листопада 2019 року в Національному університету біоресурсів і природокористування України.


Ірина Пшенична і Світлана Качмарчик,

доценти кафедри англійської філології

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook