Випускник факультету землевпорядкування повністю оновив лекційну аудиторію навчального корпусу №6

20 жовтня 2019 року
     Протягом 24 років факультет землевпорядкування закінчили тисячі випускників. А щороку у стінах навчального корпусу №6 проходять їхні зустрічі (нині вже поважних фахівців галузі). Більшість наших випускників це посадовці і керівники кращих приватних підприємств галузі. Тому й не дивно, що отримавши необхідні знання, тепер вони дбають про свою Alma mater.

     До своєї ювілейної зустрічі один із колишніх наших студентів запропонував повністю відремонтувати лекційну аудиторію. Вибір пав на 112. Адже вона найбільш потребувала ремонту. Конструкція навчального корпусу є такою, що ця частина будівлі розміщена в пониженні, а це негативно впливало на стіни й підлогу. Отож, було запрошено будівельний загін, який, відверто кажучи, взявся за голову від об’єму робіт, а відповідно, і фінансових витрат. Проте, справу було розпочато і доведено до фіналу, правда, деякі оздоблювальні моменти доробилися вже у вересні. Повністю знято штукатурку, проґрунтовано та гідроізольовано стіни, замінено покриття на стелі й закуплено три десятки сучасних економсвітильників. Нові столи, стільці (нарешті позбавилися лавок), підлога, маркерна дошка, вішаки для одягу, жалюзі перевтілили аудиторію до непізнаваності. А найголовніше – це перша лекційна аудиторія типу Open Space і це була головна умова меценату, адже він вважає, що навчальний процес має проходити відкрито. Це вже четверта аудиторія на рахунку допомоги випускника. 

     Хто ж ця людина? Довго вмовляли його зробити урочисте відкриття лекційної... Проте, марно. Як він зазначив: «Це робиться не для піару, а для студентів та моєї Alma mater».

Наталія Мединська,
доцент кафедри земельного кадастру
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook