Університет відвідала делегація педагогів Знам’янщини

18 жовтня 2019 року
     18 жовтня 2019 року. Познайомитися з одним з провідних агробіологічних вишів Східної Європи – Національним університетом біоресурсів і природокористування України – завітала делегація педагогів Знам’янського району, що на Кіровоградщині, на чолі з начальником районного відділу освіти, молоді та спорту Вітою Сидоренко.

     Керівники шкіл, вчителі були вражені можливостями університету, його навчальною і дослідницькою базою, спортивною інфраструктурою, чудовою природою та дружнім колективом нашого університету. З педагогами-земляками зустрівся ректор НУБіП Станіслав Ніколаєнко, який власне й презентував наші здобутки та окреслив плани розвитку.

     Делегація ознайомилася з відновленим після пожежі навчальним корпусом №3, лабораторіями факультетів ветеринарної медицини, тваринництва та водних біоресурсів, ННІ лісового і садово-паркового господарства, музеями історії університету, анатомії, лісових звірів та птахів, лабораторією конярства та бджільництва. Особливий відбиток залишив осінній ботанічний сад університету.

     На завершення візиту ректор Станіслав Ніколаєнко запросив випускників шкіл Кіровоградщини на навчання до НУБіП, а Людмила Бойчук від імені педагогів подякувала йому та всьому колективу університету за підготовку висококваліфікованих кадрів для економіки нашої країни і побажала подальшого процвітання.
 

 

Денис Рудень


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook