Микита Шкромида – переможець Відкритого Кубку Полтавської області з кіокушин карате

6 жовтня 2019, 23:37
м. Полтава
   5 жовтня 2019 року в місті Полтава відбувся Х Відкритий Кубок Полтавської області з кіокушин карате – «Полтавська битва», організований Полтавською обласною Федерацією кіокушин карате за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської обласної державної адміністрації та під патронатом Головного Управління Національної Поліції в Полтавській області й Головного територіального управління юстиції в Полтавській області.

     Традиційний турнір, на який, крім каратистів із Глобиного, Кременчука, Миргорода, Пирятина, Решетилівки та Полтави, з’їхалися спортсмени із Дніпра, Запоріжжя, Золотоноші, Кривого Рога, Ромнів, Херсона, Харкова та Києва, відбувся в спортивній залі ГУ НП в Полтавській області. Найкращі каратисти з різних куточків України, які продемонстрували чемпіонську майстерність, посіли призові місця.

     Серед учасників змагань на цьому турнірі бився і студент факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Микита Шкромида. За результатами сутичок він посів перше місце у розділі «Куміте» серед чоловіків понад 70 кг. Микита в цьому році вже не одноразово перемагав на міських та Всеукраїнських змаганнях з цього виду єдиноборств. Він є переможцем Чемпіонату України з кіокушин карате та чинним Володарем Кубку України з кіокушин карате.

Вітаємо Микиту Шкромиду та його тренера Сергія Вербицького, старшого викладача кафедри фізичного виховання зі спортивними досягненнями та бажаємо подальших успіхів!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook