Ректорат: якість навчального процесу та зустріч зі студентським активом і старостами академічних груп

15 жовтня 2019 року
     15 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, участь в якому також взяли студенти, котрі вивчають дисципліну «Керівник закладу освіти». У вступному слові ректор проінформував про результати зустрічі з міністром освіти і науки України Ганною Новосад, на якій обговорювалися питання розвитку освіти і науки, зокрема фінансування.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про готовність до проведення зустрічі зі старостами академічних груп та студактивом, яка відбудеться 17 жовтня о 15 годині в актовій залі. Позитивна динаміка набору слухачів підготовчого відділення – маємо 108 заяв. А на 31 жовтня та 1 листопада заплановано провести дні відкритих дверей для випускників коледжів, які не входять до структури університету, та шкіл Київщини відповідно. 

     Учений секретар Оксана Барановська повідомила про підготовку засідань ректорату та вченої ради, перевірку занять, які проводять викладачі факультету аграрного менеджменту. 
     Голова Студентської організації Олександр Павелко проінформував про хід фестивалю Дебют першокурсника, півфінальних ігор чемпіонату з Корпорації НУБіП та проведення Осіннього балу.
     Голова профспілкової організації Ростислав Тарасенко акцентував увагу на поновленні процесу підготовки документації та надання дозволів на будівництво житлового будинку для співробітників.

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко повідомила про затвердження міністерством умов прийому до закладів вищої освіти на 2020 рік та підготовки правил прийому до НУБіП України.
     Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко зупинився на конкурсі наукових проектів на державне фінансування та закцентував на створенні лабораторії біотехнологій.

     Начальник відділу розвитку навчально-дослідних господарств та організації практичного навчання Василь Туринський доповів про перебіг збирання кукурудзи, сої та сорго.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зазначив, що триває набір іноземців на підготовче відділення, формування делегації для робочого візиту в Китай, забезпечення представництва у форумі європейської асоціації університетів наук про життя. Також цього тижня відбудеться семінар TimesEducation, в якому братимуть участь представники ННЦ міжнародної діяльності. Завершується аналіз використання комп’ютерного парку університету, його задіяність в навчальному і дослідницькому процесах та формуються пропозиції щодо його поліпшення.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт: у гуртожитку №2 – розпочинається облаштування вхідної групи, №11 – балконів, №4 – утеплення даху. В активну фазу переходить спорудження спортивного майданчику біля корпусу №2.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – контролювати систему виховної роботи в гуртожитках, організувати нараду з старостами академічних груп, керівниками студентського самоврядування та профбюро. Валерію Іщенку18 жовтня провести нараду з енергозбереження, переглянути проект облаштування спортивного корпусу, поновити вентиляційні системи у навчальних корпусах №2 та 12. Вадиму Ткачуку та начальнику планово-фінансового відділу Олегу Броніну – підготувати пропозиції до законопроектів, які стосуються змін в освіті. Оксані Зазимко – передбачити інтенсивне вивчення англійської мови для випускників бакалаврату-вступників до магістратури, які складатимуть ЗНО.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook