В Київській обласній держаній адміністрації обговорили напрямки розвитку деревообробної та меблевої галузі в розрізі смарт-спеціалізацій регіону

15 жовтня 2019 року
     10 жовтня відбулась зустріч з обговорення місця галузей «Лісопильне та стругальне виробництво» (КВЕД 16.1) та «Виробництво меблів» (КВЕД 31) серед інших галузей Київської області з економічним та інноваційним потенціалом в рамках реалізації програми впровадження смарт-спеціалізації Київської області на період до 2027 року. До обговорення цього питанння департаментом економічного розвитку і торгівлі Київської облдержадміністрації було запрошено широке коло зацікавлених суб′єктів регіонального розвитку.

     В рамках заходу завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Олена Пінчевська представила доповідь «Потенціал закладів вищої освіти в реалізації смарт-спеціалізації у сфері переробки деревини» та ознайомила присутніх з основними результатами наукових доробок кафедри.
     Участь в обговоренні прийняли Левкович Дмитро, завідувач сектору лісових ресурсів Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства; Ілюшенко Олександр Володимирович, Асоціація деревообробників Київщини; Дмитро Патіс та Оксана Донська, Українська асоціація меблевиків.

     Після презентаціїй регіональний консультант Асоціації міст України з місцевого економічного розвитку Тетяна Ревенко підвіла підсумки зустрічі та наголосила, що розробка стратегічних документів області вимагає активної участі у стратегуванні представників багатьох сфер: влади, бізнесу, науки та громадськості.

Ольга Баранова,
старший викладач кафедри технологій
та дизайну виробів з деревини
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook