До Дня захисника України в університеті пройшли змагання «Cнайпер-викладач НУБіП України»

11 жовтня 2019 року

      Напередодні 14 жовтня православні християни святкують день Покрови пресвятої Богородиці, і водночас цей день відзначається Днем українського козацтва та Днем захисника України в нашому університеті за рішенням ректорату та з допомогою кафедри військової підготовки та кафедри фізичного виховання було проведено військово-спортивні змагання «Патріот НУБіП України» та «Снайпер-викладач НУБіП України» з нагоди «Дня Захисника України».
    Викладачі економічного факультету, як приклад для студентів, також активно і відповідально віднеслися до змагань, щоб відстояти славні традиції на факультеті. В змаганнях по кульовій стрільбі з малокаліберної гвинтівки взяли участь Балан Олександр Дмитрович, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки праці та соціального розвитку, Муравський Олексій Андрійович кандидат економічних наук, доцент кафедри банківської справи та кандидат фізико-математичних наук, старший викладач кафедри вищої математики Арнаута Наталія Володимирівна.




За результатами змагань команда економічного факультету здобула 1 місце,

 

а Арнаута Наталія Володимирівна – стала найкращою серед жінок і здобула звання «Снайпер-викладач НУБіП України» серед жінок.



Деканат щиро вітає переможців і бажає міцного здоров’я, успіхів у роботі та натхнення у вихованні справжніх патріотів України.

Олександр Балан
к.е.н., доц. кафедри економіки праці та соціального розвитку 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook