Викладачі Мукачівського аграрного коледжу взяли участь у «Дні кар’єри»: Зроби крок до майбутнього

10 жовтня 2019 року
     Дуже важливим кроком для кожної молодої людини в Україні є вибір професії за покликанням. В цьому їй може допомогти освітні заклади, які і пропонують цілий спектр спеціальностей та професій. Робота освітнього закладу має ту специфіку, що вихідним продуктом діяльності є в тій чи іншій мірі сформована особистість, фахівець, який повинен бути спроможним самостійно адаптуватись до сучасних умов і вимог відповідної сфери діяльності. У зв’язку з цим, щороку Мукачівським міськрайонним центром зайнятості проводиться захід, присвячений вибору професії серед школярів шкіл Мукачівського району і міста Мукачева.

     Такий захід був проведений 09.10.2019 року в Верхньокоропецькій школі. В заході прийняли участь всі освітні заклади міста Мукачева, як професійно-технічної так і вищої освіти І-ІІ рівня акредитації. Серед присутніх були учні Верхньокоропецької, Пістрялівської, Макарівської, Залужанської та інших шкіл Мукачівського району.
     Наш навчальний заклад не лишився осторонь цієї події і прийняв участь у «Дні кар’єри». Викладачі агрономічних і ветеринарних дисциплін проінформували учнів шкіл про перспективи розвитку навчального закладу і перехід прийому вступників коледжу в наступному 2020 році на фахову передвищу освіту з отриманням кваліфікації молодшого бакалавра, на основі базової загальної середньої освіти та повної загальної середньої освіти з таких спеціальностей, а саме: 210 Агрономія; 193 Геодезія та землеустрій; 101 Екологія; 211 Ветеринарна медицина; 071 Облік і оподаткування; 072 Фінанси, банківська справа та страхування; 081 Право; 242 Туризм. Підготовка за ОС Бакалавр буде здійснюватися за спеціальностями 201 Агрономія та 203 Садівництво та виноградарство.

     Учні шкіл жваво цікавилися спеціальностями коледжу, брали роздатковий матеріал з профорієнтаційною інформацією, дивилися презентації і фільми на ноутбуці про відділення коледжу і студентське життя.

     Такі заходи сприяють поширенню інформації про цікаві спеціальності, за якими здійснюються освітні послуги в ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» та допомагають учням шкіл зорієнтуватися у великій кількості запропонованих професій, серед яких потрібно вибрати свою на все життя.

Ольга Гудзовата,
завідувач агрономічним відділенням

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook