Профорієнтаційна осінь кафедри фінансів триває

9 жовтня 2019 року

Доброю традицією для кафедри фінансів є знайомство студентів коледжів із економічним факультетом НУБіП України.

Цього разу до нас завітали студенти з Боярського коледжу екологія та природних ресурсів, яких гостинно зустріли декан економічного факультету Анатолій Діброва та завідувач кафедри фінансів Надія Давиденко. Під час зустрічі Анатолій Діброва розповів студентам про умови навчання, міжнародного стажування та активність студентської організації на факультеті. «Щоб бути успішним в майбутньому, необхідно зараз вкладати інвестиції у свій розвиток. І тільки від кожного із нас залежить наш добробут» - зазначив Анатолій Дмитрович. «Не зволікайте і не втрачайте дорогоцінний час» - наголосив декан факультету. Відбулася досить жвава і відверта розмова, була багато запитань у наших майбутніх студентів, на які була надана вичерпна відповідь нашого декана.

Студенти ознайомилися із навчально-науковою лабораторією TOPAS, де заступник декана Віталій Нагорний розповів та продемонстрував роботу з найсучаснішим програмним забезпеченням. Завдяки якому студенти отримають практично-орієнтовані знання, які допоможуть їм знайти перспективне місце роботи.

Надія Давиденко та викладачі кафедри фінансів ознайомили студентів з навчально-науковою лабораторією кафедри. Були продемонстровані студентам програми, які використовуються для вивчення фінансових дисциплін. Завідувач кафедри розповіла про активну наукову діяльність студентів, участь у всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференціях із виїздом за кордон. А також про призові місця на Всеукраїнських олімпіадах та конкурсах наукових робіт. «Ніколи не відкладай на завтра те, що можна зробити сьогодні. Наполегливість у навчанні – запорука вашого успіху» - наголосила Надія Давиденко.

І на завершення студенти відвідали музей історії НУБіП України, де ознайомились з передумовами створення університету. Зацікавила інформація про видатних випускників НУБіП України.

Зустрічі такого формату є досить цікавими та корисними для наших потенційних абітурієнтів.

Скрипник Галина,

доцент кафедри фінансів 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook