НА КАФЕДРІ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМ. АКАД. М. Ф. ГУЛОГО СТАРТУВАЛА ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА

8 жовтня 2019 року

Доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Криворучко Дмитро Іванович провів зустріч із учнями випускних класів Мирненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бориспільської районної ради, с. Мирне, Київської області.


Старшокласники ознайомилися з історією та структурою нашого університету, умовами вступу та навчання в НУБіП України, зокрема, на факультет ветеринарної медицини за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Зазначалося, що на факультеті ветеринарної медицини випускники шкіл мають унікальну можливість отримати по закінченні навчання ОС «Магістр».


Учні дізналися про особливості навчального процесу при підготовці фахівців ветеринарної медицини, матеріально-технічну базу факультету, участь молоді у спортивному та культурно-масовому житті університету та факультету, студентському самоврядуванні.
Майбутні абітурієнти отримали друковані матеріали про умови вступу до НУБіП України та на факультет ветеринарної медицини. Учні були запрошені на дні відкритих дверей в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, інформацію про які можна отримати на сайті університету. Майбутні випускники були запрошені до участі у профільних олімпіадах та на навчання на курсах з підготовки до складання ЗНО.

Висловлюємо щиру подяку за сприяння в організації заходу вчителю історії Бриль Людмилі Миколаївні.

Дмитро Криворучко, доцент кафедри біохімії і
фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook