Розширене засідання ректорату

22 жовтня 2019, 9:00
Корпус № 3, ауд. 213 (зала засідань ректорату)

       22 жовтня 2019 р. о 90у навчальному корпусі № 3 ауд. 213 відбудеться розширене засідання ректорату.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про Правила прийому на навчання до університетів України на 2020 рік. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Коропець Лариса Анатоліївна.
  2. Про наповнення та використання електронних навчальних ресурсів у НУБІП України в 2019-2020 н.р. Доповідає проректор з навчальної та виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.
  3. Про результати анкетування студентів 4 курсу щодо їх мотивації до навчання. Доповідає начальник навчальної частини Зазимко Оксана Володимирівна.
  4. Про роботу консультаційно-підготовчих курсів. Доповідає: заступник начальника відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Багацька Оксана Михайлівна.
  5. Про організацію та порядок проведення Дня відкритих дверей в НУБІП України 31 жовтня та 1 листопада 2019 року. Доповідає директор навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку Ржевський Геннадій Миколайович, декани, директори ННІ.
  6. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає заступник начальника планово-фінансового відділу Костюк Тетяна Олексіївна.
  7. Про проведення звіту ректора, керівників ННІ, факультетів та відокремлених структурних підрозділів за 2019 р. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.
  8. Різне.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook