Делегація університету привітала колег з 60-ти річним ювілеєм факультет економіки і менеджменту Словацького аграрного університету в м. Нітра

6 жовтня 2019 року
     60-річчя з дня застування відсвяткував дружній факультет економіки і менеджменту Словацького аграрного університету. Святкування відбувалося 1-2 жовтня.

     З привітанням до м. Нітра відбули декан економічного факультету Анатолій Діброва та директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко. У вітальному слові, Анатолій Діброва зазначив, що для факультету це достатньо юний вік та все ж досягнення є значними. Анатолій Діброва також висловив сподівання на продовження плідної співпраці в рамках програми подвійних дипломів та активності у частині розвитку наукових і освітніх проектів.

     У рамках програми святкування було проведено круглий стіл з приводу розбудови подальшого міжнародного партнерства у освіті та науці.
     Факультет економіки і менеджменту складається з 11 кафедр. Здійснюється підготовка за 9-ма бакалаврськими програмами (з них одна англійською мовою), 7-ма магістерськими (з них три – англійською мовою) і трьома програмами підготовки аспірантів (PhD).

О.Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook