На факультеті ветеринарної медицини провели заняття зі школярами

5 жовтня 2019 року

Так, 3 жовтня з ініціативи вчителів Школи І-ІІІ ступенів ім. С.П. Корольова та батьківського комітету 2 Б класу на факультеті школярам було проведено ознайомче заняття «Знайомство з природою». З різними тваринами та птицею, що утримуються у стаціонарах навчально-науково-виробничого Клінічного центру «Ветмедсервіс» та роботою його підрозділів ознайомив завідувач, к.вет.н, доцент кафедри гігієни тварин та санітарії імені професора А.К. Скороходька Соломон В’ячеслав Віталійович та керівники підрозділів центру.


Також цікаву екскурсію Музеєм анатомії кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка провів доцент Стегней Микола Михайлович.

 


Також 27 школярів відвідали заняття з анатомії кандидата ветеринарних наук, доцента кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Петровського Олексія Євдокимовича.

На завершення заняття професор кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Прус Михайло Петрович ознайомив школярів з препаратами паразитів та гельмінтів, що заселяють живі організми людей та тварин за різних обставин.

 

Школярі та вчителі, що супроводжували дітей, залишились в захваті та подякували за можливість проведення заняття «Знайомство з природою».


Завідувач ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс»,
к.вет.н., доцент Соломон В’ячеслав

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook