Завідувач кафедри педагогіки з профорієнтацією в школах м. Василькова

3 жовтня 2019 року

Завідувач кафедри педагогіки, доктор педагогічних наук, доцент Руслан Сопівник відвідав дві школи міста Василькова з профорієнтаційною метою. Нагадаємо, це уже третя школа, яку кафедра педагогіки охопила профорієнтаційною роботою на Васильківщині з початку цього навчального року. Тиждень назад, про переваги навчання на випускових спеціальностях гуманітарно-педагогічного факультету та кафедри педагогіки, Руслан Васильович розповідав учням опорної школи села Путрівка.

1 жовтня 2019 року, за попередньою домовленістю з адміністраціями, відбулись зустрічі з учнями 10-11 класів ЗОШ № 9 м. Василькова та Васильківського академічного ліцею «Успіх». Кількість охоплених профорієнтаційною роботою понад 80 осіб. В ході зустрічі популяризувались переваги педагогічної професії, розкривались особливості навчання в НУБіП України, який є провідним університетом за результатами рейтингу «ТОП - 200» та входить у рійку лідерів столичних закладів вищої освіти.

За результатами проведеного анкетування серед школярів випускних класів, виявилось, що значний їх відсоток зацікавився можливістю навчання в НУБіП України. Також, Руслан Висильович, запросив учнів 11 класів на День відкритих дверей НУБіП України, який відбудеться 1.11.2019 року.

Олександр Кучай, професор кафедри педагогіки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook