Духовні відзнаки від Митрополита на благословенні діла

1 жовтня 2019, 12:49
НУБіП України, ФВМ

Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 23 вересня 2019 року взяв участь у засіданні круглого столу «Патріотизм і духовність у сучасній Україні» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. 

Блаженнійший Митрополит Епіфаній відзначив співробітників НУБіП України, церковними нагородами: орденом святого архістратига Михаїла I Ніколаєнко Станіслава, орденом святого архістратига Михаїла II ступеня Цвіліховського Миколу, орденом святого рівноапостольного князя Володимира ΙΙΙ ступеня Шелепницьку Наталію, медаллю за любов і жертовність до України Мельника Олега, а також Благословенними Грамотами з відзнаками Шинкарука Василя, Майданюк Ірину та Благословенними Грамотами Мельник Марію, Рудого Романа, Сороку Наталію, Войтюк Ірину, Томчука Віктора, Жука Юрія, Мельник Олексія, Астафьєву Ольгу.

Благословенну Грамоту з відзнакою отримав з рук Митрополита професор Засєкін Дмитро Адамович, директор науково-дослідного інституту здоров'я тварин.

 

Також декан факультету ветеринарної медицини професор Цвіліховський Микола Івановичоголосив рішення вченої ради факультету ветеринарної медицини НУБіП України від 17 вересня 2019 р. про нагородження медаллю "За заслуги перед факультетом ветеринарної медицини НУБіП України" та вручив нагороду директору НДІ "Здоров'я тварин", професору Засєкіну Дмитру Адамовичу.

Вітаємо Дмитра Адамовича з почесними нагородами!

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook