Ректор Станіслав Ніколаєнко провів переговори та взяв участь в інаугурації в Варшавському університеті наук про життя

30 вересня 2019 року

Делегація Національного університету біоресурсів і природокористування України на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком перебуває у Варшавському університеті наук про життя. Між вишами давня дружня співпраця, а цього року до напрямів енергетики, автоматики, енергозбереження та економіки додається ще й агрономія. Днями до Варшави прибуде декан агробіологічного факультету Оксана Тонха для підписання відповідної угоди.

 
Сьогодні відбулася урочиста інаугурація – заходи, пов’язані з початком нового навчального року. Ректор Станіслав Ніколаєнко привітав свого візаві - Вьєслава Бєлявскі, побажав плідної роботи, співпраці і нових доробок в сфері освіти і науки. Під час урочистого прийому сторони домовилися про розширення співпраці в академічних обмінах і, зокрема участі в програмі ERASMUS+. В свою чергу Вьєслав Бєлявскі поділився досвідом реформування вищої освіти в Польщі: спрощується система управління, створюються факультети, які функціонують поряд з навчально-науковими інститутами і не входять до їх складу. 
 
 
 
Під час візиту також відбулося знайомство з керівництвом Тайванського аграрного університету і найближчим часом заплановано підписати відповідну угоду про співпрацю.
 
Вадим Ткачук,
проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook