Підвищення рівня володіння англійською мовою: минув тижневий курс для викладачів та студентів

30 вересня 2019 року
     Успішно завершився п’ятиденний семінар на тему «Технічні комунікації та написання наукових статей» від професора Університету штату Пенсильванія Рамасвамі Анантісваран (Ramaswamy C. Anantheswaran), у якому приймали участь студенти різних факультетів.

     Протягом усієї неділі студенти мали можливість випробувати свої сили у комунікації та підвищенні її якості англійською мовою. Лекції проходили у форматі розповіді від лектора, а потім написання відповіді на його питання та презентації своєї відповіді. У середу студенти отримали завдання зробити інтерв’ю та статтю на тему, яку вони оберуть, що дасть їм змогу перевірити рівень своїх комунікаційних здібностей на практиці. Також це слугувало своєрідним методом оцінки того, як студенти засвоїли курс професора Anantheswaran. Як результат, студенти продемонстрували, що вони отримали корисну інформацію від цього курсу та, незважаючи на різний рівень англійської мови, не соромилися спробувати використати її на практиці. Презентація фінальних робіт відбулася за участі проректора з навчальної і виховної роботи Кваші Сергія Миколайовича, який також привітав студентів із успішним завершенням курсу та нагородив сертифікатами разом із професором Ramaswamy C. Anantheswaran.

     Також, п’ятиденний курс пройшов і для НПП за напрямком написання «Написання проектних заявок». До курсу було зареєстровано та пройшли його 25 учасників з різних факультетів та ННІ. В рамках курсу, НПП мали можливість поліпшити свої навички та знання щодо написання проектних заявок та що важливо, поліпшити знання англійської мови безпосередньо у спілкуванні з носієм мови. Сертифікатами, учасникам курсу, нагородив проректор з навчально-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович. Він наголосив на важливості володіння іноземними мовами та висловив впевненість, що надалі проектна та наукова активність НПП університету буде зростати.

О. Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook