Варто знати кожному: в університеті пройшли навчання та комплексне об’єктове тренування з цивільного захисту

30 вересня 2019 року
     На базі факультету конструювання та дизайну пройшли навчання та комплексне об’єктове тренування з питань цивільного захисту за темою «Дії керівного складу, комісії з питань надзвичайних ситуацій, комісії з питань евакуації, формувань цивільного захисту при загрозі надзвичайної ситуації природного характеру, виявленні підозрілого предмету та пожежі в навчальному корпусі».

     Через складні погодні умови практичну частину довелося провести у холі 11-го навчального корпусу. Демонструвалися короткометражні фільми з питань цивільного захисту «Варто знати кожному» та «6 хвилин». У ході теоретичної частини занять, яку проводив начальник штабу цивільного захисту університету Олександр Дерев’янко, була доведена загальна обстановка в Києві і країні в цілому. Теоретична частина пройшла під керівництвом декана факультету конструювання та дизайну Зиновія Ружила та його заступника Олега Маруса.

     Безпосередньо евакуацію забезпечували доцент кафедри конструювання машин і обладнання Микола Коробко та заступник відділу комплексної безпеки та експлуатаційно-технічного забезпечення об’єктів охорони Михайло Данильчук. Крім того, відпрацьовувалося користування первинними засобами пожежогасіння.

     Майстер-клас з надання першої медичної допомоги провів завідувач оздоровчого центру університету В’ячеслав Крупка.

     Слід зазначити, що навчання пройшли на високому рівні та злагоджено.

Людмила Ярмоленко
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook