ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

23 вересня 2019 року
       Студенти випускних груп МН161 та МС181ск захистили звіти з виробничої технологічної практики. Традиційно, захист відбувся у формі конференції.

       Доповіді студентів містили інформацію про місцезнаходження, спеціалізацію, земельні фонди та склад машинно-тракторного парку бази практики. Кожен із доповідачів підготував цікаву презентацію-звіт про місце проходження своєї практики, виробничі потужності підприємств та перелік робіт, у яких вони брали участь.

       Усі студенти отримали високі бали, але хотілося б відзначити доповіді Максима Товстонога, Віталія Зінченка, Максима Поправки, Ігоря Нагорного, Владислава Лантуха та Андрія Поповича.

       Особливо хотілося б відзначити звіт-доповідь студентів Савченка Даниіла, Перевери Олександра та Дмитриченка Володимира про проходження ними практики в Німеччині.

       Після заслуховування всіх доповідей було проведено диспут щодо тенденцій розвитку техніки та методів обслуговування і ремонту, у ході якого студенти окреслили своє бачення щодо перспектив підвищення свого рівня практичної обізнаності під час проходження виробничих практик та надали керівникам практики від коледжу рекомендації щодо внесення змін в програму виробничої технологічної практики.

       Результати проведеного заходу ще раз доводять, що наші майбутні випускники мають добрі знання, володіють професійними навиками, а головне – хочуть бути досвідченими фахівцями та стануть затребуваними спеціалістами на ринку праці.
 
 

 

Олександр Кириченко, голова циклової комісіїексплуатації машин і обладнання та фундаментальних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook