Члени вченої ради університету відвідали кафедру біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

26 вересня 2019 року

25 вересня 2019 року. Вчена рада університету провела своє чергове засідання на базі факультету ветеринарної медицини. Відкриваючи засідання, ректор Станіслав Ніколаєнко відмітив ті позитиви, які протягом останніх років відбуваються на факультеті. Якість навчання, великий конкурс при вступі, науковий пошук, оновлення і розширення матеріально-технічної бази – все це заслуга колективу, очолюваного деканом Миколою Цвіліховським. Члени вченої ради мали змогу побачити це все на свої очі під час короткої екскурсії.
Завітали члени вченої ради університету і на кафедру біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого, де мали можливість побачити і високо оцінити стан наукових і навчальних лабораторій і їх сучасне обладнання, роботу студентів під час занять. Для досягнення високих результатів у науковій та освітній діяльності напружено працює весь колектив під керівництвом завідувача, професора Віктора Томчука.




На самому засіданні, яке відбулося на нашому факультеті, серед інших важливих питань життєдіяльності університету виступив декан, академік Микола Цвіліховський. Він доповів про виконання рішення вченої ради щодо організації навчального, наукового, виховного процесів та розвитку матеріально-технічної бази колективом факультету ветеринарної медицини. У роботі вченої ради взяв участь завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого, професор Віктор Томчук.

Вчена рада університету взяла інформацію декана до відома, ухвалила рішення розглянути на розширеному засіданні вченої ради факультету, а колективу надати пропозиції з поліпшення роботи.

При підготовці матеріалу використано повідмлення

Доцент Олена Журенко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook