Продовження профорієнтаційної роботи через організацію засідань гуртка на базі шкіл

25 вересня 2019 року

22 вересня 2019 року доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катерина Алексеєва разом з магістрами-іноземцями другого року навчання Адельфом Буссо (КОТ-д’Івуар) та Імтіазом Ханнан (Бангладеш) у рамках профорієнтаційної роботи провели засідання гуртка «Менеджмент і сьогодення» на базі школи № 166 міста Києва. 

До початку засідання гуртка «Менеджмент і сьогодення» доцент Катерина Алексеєва мала можливість поспілкуватися з директором середньої загальноосвітньої школи № 166 Панько Світланою Олексіївною та узгодити плани щодо наступних профорієнтаційних заходів на базі школи.

 

Засідання гуртка розпочалося із профорієнтаційного слова доцента Катерини Алексеєвої, яка зупинилися зокрема на перевагах навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБІП України. Учні були ознайомлені зі структурою факультету (наявністю кафедр та сучасних освітніх програм) та перевагами навчання на ньому; особливостями та кваліфікаційними вимогами до менеджера та project-менеджера; можливостями працевлаштування після завершення навчання завдяки активній співпраці з представниками роботодавців; перспективами отримання подвійних дипломів завдяки паралельному навчанню в європейських університетах-партнерах; наявності практики за кордоном, а також можливостями паралельного навчатися на потужній військовій кафедрі, яка є однією з найбільших в Україні.

  

Одразу після цього, магістри Адельф та Імтіаз представили презентації про особливості економіки та менеджменту своїх країн. Катерина Алексеєва виступала модератором та перекладачем під час доповідей хлопців: коментувала, задавала навідні питання, перекладала та пояснювала школярам незрозумілі економічні терміни, спонукала до дискусії. Учні слухали, затамувавши подих та намагаючись запам’ятати кожне слово. Особливо цікавим для школярів виявилося відео про економічний розвиток країни Бангладеш англійською мовою.

Варто відмітити рівень підготовки учнів десятих та одинадцятих класів, а саме наявність основ економічних знань, особливо у учнів економічного класу, а також високий рівень мовної підготовки.


Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту НУБіП України

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook