Центр полоністики: Інтенсивне вивчення польської мови – необхідна передумова успіху на міжнародній арені

18 вересня 2019 року

Погожі осінні дні нового навчального року для студентів гуманітарно-педагогічного факультету ознаменувалися радісною подією, а саме участю в інтенсивному курсі польської мови з native speaker. В межах умови про міжнародну співпрацю та програми «Подвійний диплом» за сприяння декана факультету Василя Шинкарука до Центру полоністики НУБіП України вперше завітав доктор наук Пьотр Ганцаж з Поморської академії в Слупську (Республіка Польща).

Протягом трьох тижнів студенти нашого факультету, які навчаються та проходять стажування у Польщі, матимуть нагоду відвідувати інтерактивні заняття, що проходять у двох групах залежно від рівня володіння польською мовою: початковий А1 та середній А2-В1. Заняття рівня А1 передбачені для тих, хто вперше вирішив познайомитися з польською мовою, та є своєрідним впровадженням у мовний та культурний світ поляків. Заняття рівня А2-В1 спрямовані на розвиток та збагачення уже існуючих комунікативних навичок і вмінь слухачів, розширення лексичного запасу тощо. Практичне вивчення польської мови відбувається в контексті ознайомлення з польською культурою, мистецтвом і традиціями, історією та суспільним життям Польщі з уст носія мови.  

    

 Наразі інтенсивний курс польської мови з паном Пьотром Ганцажем триває, тож на учасників очікує ще багато несподіванок, корисної інформації та незабутніх вражень. Сподіваємося, що подібні відвідини стануть доброю традицією. А тим часом Центр вивчення іноземних мов гуманітарно-педагогічного факультету запрошує охочих студентів, аспірантів та викладачів університету на тримісячні курси з вивчення польської мови, також для підготовки до сертифікаційних екзаменів (сертифікат А1 – С2), на привабливих умовах, з якими можна ознайомитися за посиланням https://nubip.edu.ua/node/63440.

PhD Оксана Захуцька,

директор Центру полоністики
НУБіП України

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook