Перше засідання постійно діючої комісії з дотримання правил внутрішнього розпорядку у гуртожитку

18 вересня 2019 року
     17 вересня пройшло перше у новому навчальному семестрі настановне засідання постійно діючої комісії з дотримання правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках. 

  

     Комісія представлена у складі директора студентського містечка Сергія Стецюка, директора ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадія Ржевського, начальника відділу виховної роботи та студентських справ Анни Хижняк, заступника начальника відділу комплексної безпеки Михайла Данильчука та заступники з виховної роботи: Петро Дрозд, Лариса Карпенко. А відкрив засідання її голова комісії – проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який зосередив увагу на пильнішому контролі за дотриманням вищезазначених правил.

  

  

     Першовідкривачами роботи комісії у поточному семестрі стали студенти факультетів захисту рослин, біотехнологій та екології, аграрного менеджменту і тваринництва та водних біоресурсів. Представники сильної статі ще раз переглянули присягу, яку давали ще на першому курсі, отримали суворе попередження та обіцяли не порушувати правила в майбутньому.

     Також, на комісії був присутній студент першого курсу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Станіслав Удовкін, який попередив пограбування корпусу №11 і був нагороджений цінним подарунком та подякою за проявлену ініціативу, кмітливість, честь, мужність, відвагу та високі моральні цінності.

 

 

Анастасія Стародуб
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook